Menu

Menu La Canasta

TAPAS MET EEN TWIST

Na de overname van het voormalige tapas restaurant Los Amigos, hebben we besloten het tapas concept te behouden. Al snel werd duidelijk dat tapas vaak wordt geassocieerd met Spaanse roots. Wij wilden onze tapas echter niet beperken tot enkel Spaanse gerechten en zo is het concept ontstaan door tapas gerechten te maken met een twist. Shared dining is dan ook ons hoofdconcept. Alle kleine gerechten, gecombineerd op tafel om vervolgens met meerdere mensen ervan te kunnen genieten.

Met de jaren hebben onze chefs zich steeds meer laten inspireren door de wereldse keuken. Zo treft u op onze kaart ook tapas gerechten gebaseerd op een Bourgondische, Franse of zelfs Aziatische keuken. De chefs kunnen het zo gek niet bedenken. Vandaar onze gevarieerde keuken en vooral het typerende van ons concept “TAPAS MET EEN TWIST”!

Naast tapas kunt u een aantal hoofdgerechten vinden in onze menukaart. Dit hebben we toegevoegd aan ons menu om zo iedereen te kunnen verwennen. Gasten die liever van hun eigen bord eten, kunnen ervoor kiezen om een van onze hoofdgerechten te nuttigen.

Versheid staat bij La Canasta hoog in het vaandel. Daarom hebben onze chefs verschillende lokale leveranciers zorgvuldig geselecteerd om deze versheid te kunnen garanderen. Ontdek de sfeer, gastvrijheid en de unieke smaak van onze tapas in Wyck, Maastricht.

 

bezoek ons

Cörversplein 9
6221EZ Maastricht
Za & Zo open van 11.00 - 22.00 uur
Wo t/m Do open van 12.00 - 22.00 uur
Maandag & Dinsdag gesloten

 

reserveren

U kunt een tafeltje reserveren via het telefoonnummer hieronder en ons online reserveersysteem op deze website.
+31(0) 43 351 06 65
Om praktische redenen en om teleurstellingen te voorkomen is het reserveren via een los e-mailtje niet mogelijk.

Allergenen

volg ons

© La Canasta       Ⓟowered by 2C Web Support