Menu

Menu La Canasta

TAPAS MET EEN TWIST

Na de overname van het voormalige tapas restaurant Los Amigos, hebben we besloten het tapas concept te behouden. Al snel werd duidelijk dat tapas vaak wordt geassocieerd met Spaanse roots. Wij wilden onze tapas echter niet beperken tot enkel Spaanse gerechten en zo is het concept ontstaan door tapas gerechten te maken met een twist. Shared dining is dan ook ons hoofdconcept. Alle kleine gerechten, gecombineerd op tafel om vervolgens met meerdere mensen ervan te kunnen genieten.

Met de jaren hebben onze chefs zich steeds meer laten inspireren door de wereldse keuken. Zo treft u op onze kaart ook tapas gerechten gebaseerd op een Bourgondische, Franse of zelfs Aziatische keuken. De chefs kunnen het zo gek niet bedenken. Vandaar onze gevarieerde keuken en vooral het typerende van ons concept “TAPAS MET EEN TWIST”!

Naast tapas kunt u een aantal hoofdgerechten vinden in onze menukaart. Dit hebben we toegevoegd aan ons menu om zo iedereen te kunnen verwennen. Gasten die liever van hun eigen bord eten, kunnen ervoor kiezen om een van onze hoofdgerechten te nuttigen.

Versheid staat bij La Canasta hoog in het vaandel. Daarom hebben onze chefs verschillende lokale leveranciers zorgvuldig geselecteerd om deze versheid te kunnen garanderen. Ontdek de sfeer, gastvrijheid en de unieke smaak van onze tapas in Wyck, Maastricht.

 

gegrilde pimientos

in olie gebakken
met zeezout gegarneerde
Spaanse groene pepers

croustini’s

zelf gebakken
croustinie met
verse radijs en filet

heerlijke nagerechten

Ter afsluiting
van een
all day tapas
of hoofdgerecht.

 

gegrilde spiesjes

heerlijke
gegrilde 
vlees of/en
kipspiesjes

spies maïskolf

smeuïg zacht met
boter en zeezout

creuse oesters

met vinaigrette
en citroen dressing

 

bezoek ons

Cörversplein 9
6221EZ Maastricht
Ma t/m Zo open: 1100u - 2200u
dinsdag rustdag

 

reserveren

+31(0) 43 351 06 65
info@lacanasta.nl
La Canasta Cadeaubon
Allergenen

volg ons

© La Canasta       Ⓟowered 2C Web Support