Tapas restaurant La Canasta

De zomer van 2018 bracht ons een uitgelezen kans. Na enkele jaren horeca ervaring hebben wij samen de stap gezet om van dit prachtige restaurant een succes te gaan maken. We zijn begonnen met het overnemen van het Tapas Restaurant Los Amigos. Echter hebben we ervoor gekozen om het jaar 2019 in te gaan met een nieuwe naam: ” La Canasta “

Onze naam

De naam La Canasta is afgeleid van de prachtige locatie waar ons restaurant gevestigd is, namelijk het Cörversplein. Het Cörversplein is vernoemd naar het plein gelegen aan de Körverpoort/Wycker Binnenpoort. Dit was de middeleeuwse stadspoort langs de Maas en is afgeleid van het oude ambacht van de korvers of mandenvlechters, die in de omgeving woonden, vandaar het Mandenmakersplein.

Unieke tapas met een eigen twist

De uitdaging voor ons is om de tapas uniek te houden, vers en anders dan anders is dan ook ons motto. Traditionele tapas gerechten met een twist, net iets anders met een eigen toevoeging. Bij La Canasta kan men terecht voor een gezellige avond met vrienden en familie. Lang tafelen en genieten van eten en drinken. Wat wil men nog meer!

“Wij genieten er zelf volop van als mensen genieten van de door ons gemaakte gerechten en van elkaars gezelschap”!

Kom en ontdek de sfeer, de gastvrijheid en de unieke smaak van Tapas en andere gerechten bij La Canasta op het Cörversplein in Wyck-Maastricht.
Klik op de afbeelding voor meer informatie (Bron: Nummer 1)

Speciale suggesties en deals

Klik op de reserveringsbutton voor een overzicht van onze speciale deals en seizoensgebonden specials!

Wijnen, bieren & drankenkaart

Bij La Canasta kunt u heerlijk genieten van een ruim assortiment aan dranken. Zo serveren we heerlijke wijnen uit het Sauter Wijnen assortiment.

Naast onze heerlijke wijnen heeft La Canasta ook een ruim assortiment aan bieren. Met in het bijzonder onze heerlijke lokale bieren van Bierbrouwerij Brand en natuurlijk niet te missen een Spaanse biertje. Daarnaast is er voor ieder wat wils op fles.

Onze koffie en thee wordt verzorgd door lokale koffiebranderij Blanche Dael. Door Blanche Dael kunnen wij u heerlijke koffie’s serveren en ook de thee blinkt uit in het ruime assortiment.

Bent u benieuwd naar meer, bekijk dan onze drankenkaart hier beneden.

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
10.00 tot 23.00 uur

vrijdag t/m zondag:
10.00 tot 24.00 uur

Bedrijfsgegevens

Tapas restaurant La Canasta
Cörversplein 9
6221EZ Maastricht

KvK: 72296992
BTW-iD.: NL002241254B34

Bereikbaarheid

Cörversplein 9
6221EZ Maastricht

Telefoon: +31(0) 43 351 06 65
E-mail: info@lacanasta.nl

Reserveren bij La Canasta

Reserveer een tafeltje bij La Canasta via onze reserveringsbutton die u rechts onderaan het scherm.

© La Canasta | Cörversplein 9 | 6221EZ  Maastricht  | Telefoon: +31 (0)43 – 351 06 65 | E-mail: info@lacanasta.nl | Ⓟowered by 2C Web Support